KotiOmin käsinTyönnä hammastikku kurkkuun - et arvaakaan, mitä hyötyä siitä on

Työnnä hammastikku kurkkuun – et arvaakaan, mitä hyötyä siitä on

Jokainen kotiäiti viipaloi perinteisesti vihannekset ennen ruoanlaittoa.Samalla ainesosat jäävät usein jäljelle, minkä vuoksi ne on laitettava jääkaappiin.Asiantuntijat ovat kertoneet, miksi vihannekset kannattaa lävistää hammastikulla etukäteen.

Ei ole mikään salaisuus, että jääkaapissa monet elintarvikkeet tulevat vaalituiksi.Varsinkin kun kyse on hedelmistä ja vihanneksista.Tämä ongelma voidaan ratkaista tavallisella hammastikulla.

Kun leikkaat kurkkuja, älä heitä pois sen nokkaa.Se voi toimia loistavana suojana muulle vihannekselle.Ota vain hammastikku ja kiinnitä suulake suoraan leikkauskohtaan.Sen jälkeen voit huoletta lähettää kurkun jääkaappiin.Se ei enää tuuleta, korostaa YouTube-kanava ’Ota ja tee’.

Muut hedelmät ja vihannekset voidaan ’suojata’ samalla tavalla.Erityisesti sitruunat.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, miksi kääritään kelmukalvo kaalin ympärille.

Pistä hammastikku kurkkuun – et arvaakaan, mitä hyötyä siitä on.

Kuva: YouTube-kanava ’Take and Do’.

Minä kesällä
Minä kesällä
Minä kesällä reseptit ovat reseptejä, jotka toimivat aina! Miten tavallisesta ruoasta voi saada aikaan herkullisen ruokalajin! Makuja, jotka tuovat uskomatonta nautintoa! Houkutteleva tuoksu. Kaikki tämä inspiroi sinua yhä uudelleen ja uudelleen!!!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten