KotiMielenkiintoinenMiksi emännät keittävät kananmunia foliossa: miten se vaikuttaa kypsennysprosessiin

Miksi emännät keittävät kananmunia foliossa: miten se vaikuttaa kypsennysprosessiin

Monet ovat kohdanneet tällaisen ongelman: keittää munia, ja ne halkeavat prosessissa.Mikä voi auttaa tässä tilanteessa? Kävi ilmi, että on olemassa yksinkertainen mutta tehokas tapa tavallisen folion avulla.

Ennen kuin pudotat munat kiehuvaan veteen, kiedo kukin pieneen folionpalaseen ja kääri se huolellisesti joka puolelta.

Folio suojaa kuoria äkillisiltä lämpötilan muutoksilta ja estää niitä halkeilemasta.On tärkeää, että vesi peittää munat kokonaan.

Kypsennä noin 5 minuuttia kiehumisen jälkeen, jotta munat olisivat puolikypsät.Ota sitten munat pois ja poista folio.

Tällä yksinkertaisella mutta tehokkaalla menetelmällä keitetyt munat halkeilevat ja irtoavat.Folio suojaa niiden eheyttä ja estää niitä pilaantumasta.Kokeile tätä vinkkiä keittiössäsi!

Minä kesällä
Minä kesällä
Minä kesällä reseptit ovat reseptejä, jotka toimivat aina! Miten tavallisesta ruoasta voi saada aikaan herkullisen ruokalajin! Makuja, jotka tuovat uskomatonta nautintoa! Houkutteleva tuoksu. Kaikki tämä inspiroi sinua yhä uudelleen ja uudelleen!!!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten